📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Оптимизиране на пространството - извита стена, скриваща напълно зареден бар

Когато Jemima Retallack и Mitchell Thompson от  дизайнерската фирма Retallack Thompson са работили по актуализирането на апартамент в Сидни, Австралия, те са насочили своите усилия в оптимизиране на жилищното пространство, като за целта са проектирали решение, което да скрие хранилище зад извита стена между зоната на всекидневната и трапезарията. 

Прочети ощe

Как да изберете най-подходящия за Вас матрак?

Искате да подмените своят матрак? Ето няколко съвета как можете да изберете този, които Ви подхожда най-добре.

Прочети ощe

Детска спалня със забавна специално изградена мултифункционална стена

Когато "Geometrix Design" са планирали тази детска спалня в апартамент в Москва / Русия, те са решили да създадат забавно и динамично пространство, което да включва персонализирана преградна стена по протежение на едната стена в помещението, която да служи като система за съхранение, килер и зона за игра.

Прочети ощe

Самоподвижни столове - новата офис иновация

Днес ще Ви представим една нова иновация, дело на японските автопроизводители "Nissan", предназначена за улеснение в офисните пространства, с която компанията иска да покаже нагледно как действа технологията на тяхната интелигентна система за паркиране.

 

Прочети ощe

Изключителен модулен малък семеен апартамент с изобилие от игриви пространства

Ruetemple създават  този многофункционален дом за едно младо семейство с две малки деца. Както при всичко, включващо енергични деца, при този проект творческото мислене и интелигентното планиране са били огромна нужда, а не просто стилистичен избор.

Прочети ощe

12 вдъхновяващи идеи за забавни тематични стени

Днес ще Ви покажем 12 интригуващи идеи за нестандартни визии на стени. Надяваме се да Ви вдъхновим!

Прочети ощe

Градинско обзавеждане

С началото на пролетта, всеки от нас се замисля как би могъл да освежи градинското си пространство за предстоящите топли дни. Днес сме Ви подготвили една креативна идея за изработката на интересна градинска мебел, а именно "легло от трева". 

 

Прочети ощe

Защо трябва да почистваме дома с еко препарати

Все повече в живота ни навлиза специфично удобство – еко продуктите. Намираме ги сред храната, текстила, офис консумативите. Все по-популярни са и еко препаратите за почистване. 

Прочети ощe

Декорирайте с вкус - "горски" гоблени и килими от Аржентина

Alexandra Kehayoglou е един художник в необичайна среда. Нейните реалистични мъхести горски творения всъщност представляват килими, изработени от вълна, нишки и отпадъци от килими, които тя получава..

Прочети ощe

Ъглова баня, вдъхновена от формата на леда

Миналата година, австрийското криейтив студио "Who Cares?!Design", проектира спалня под формата на лед (The Ice Bad), като това е само началото на техните нестандартни предложения в сферата на интериорния дизайн..

Прочети ощe
Задай Низходяща Посока
Публикации 21 до 30 (от общо 56)