📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Градинско вдъхновение

Днес ще си говорим за градински площи! Поднасяме Ви една разнообразна колекция от приказни градински идеи, изключително подходящи за класически имения, също така и за по-модерни къщи.

Прочети ощe

Как да почистите Вашите завеси?

Днес ще си поговорим за това как да почистите, изперете и изсушите по най-правилният начин завесите във Вашия дом. Завесите са едно изключително елегантно допълнение към домовете, но те често остават пренебрегвани.

Прочети ощe

Модерен апартамент с индустриални щрихи и мандала мотиви

Raca Architekci създават дизайн на апартамент, разположен в Gdansk, Полша. Апартаментът е позициониран на площ от 41 квадратни метра, а разполагаемият бюджетът за е бил ограничен до $ 10,000, така че дизайнерите са намерили някои иновативни решения.

Прочети ощe

Надхитрете зимата с отопляемото легло-маса "Kotatsu" от Япония

Липса на централно отопление и прилични условия на изолация са причините много японски домове да остават нездравословно студени през зимата. Тук идва на дневен ред „Kotatsu“. „Kotatsu“ e брилянтно японско изобретение, което еволюира от далечния 14-ти век. 

Прочети ощe

Как изглежда един нестандартен и свеж офис в Сан Франциско

Днес ще Ви покажем един интересен и нестандартен проект, реализиран от фирма Blitz, специализирана в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

Прочети ощe

Красиви домашни офиси и работни пространства

Живеейки във времена на свръхконкуренция, за всеки от нас е ясно как първото впечатление има своето значение! Ето защо, ако искате Вашият офис да бъде представителен и да Ви печели успехи и нови клиенти..

Прочети ощe

Креативни текстури и цветове, персонализират малък апартамент в Тайпе

Последният проект на тайванската компания Studio Oj е този бляскав апартамент в Тайпе. Апартаментът е с три спални и заема малка площ (710 квадратни фута), но за сметка на това е изключително креативен. Експериментирайки с материали и цветове, дизайнерите създават пространства на живот, който нагледно се открояват. 

Прочети ощe

Колекция от графични и модерни „Кroll“ рафтове и маси

Известният архитект и дизайнер Маx Voytenko впечатли по-рано тази година интериорните фенове с неговите Hash библиотечки и сега се завърна с колекцията „Кroll“, която e на път да се превърне в готино модерно графично докосване във всеки интериор.

Прочети ощe

Оптимизиране на пространството в малки кухни

Днес ще Ви покажем един пример за практично оптимизиране на пространството в малко помещение. Когато едно младо семейство с малки деца се обръща към интериорния дизайнер Yuki Miyamoto с молба да обзаведе..

Прочети ощe

Уникална къща със стъклени стени

Проектиран от архитект Andrés Stebelski, този иновативен дом разполага с мозаечно оформление, вариращо между модерни дворове и кубически структурни сегменти. Черната метална рамка поддържа тънък профил, което позволява безпрепятствен изглед към градините и съседните стаи.

Прочети ощe
Задай Низходяща Посока
Публикации 31 до 40 (от общо 56)