📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Надхитрете зимата с отопляемото легло-маса "Kotatsu" от Япония

Липса на централно отопление и прилични условия на изолация са причините много японски домове да остават нездравословно студени през зимата. Тук идва на дневен ред „Kotatsu“. „Kotatsu“ e брилянтно японско изобретение, което еволюира от далечния 14-ти век. 

Прочети ощe

Как изглежда един нестандартен и свеж офис в Сан Франциско

Днес ще Ви покажем един интересен и нестандартен проект, реализиран от фирма Blitz, специализирана в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

Прочети ощe

Красиви домашни офиси и работни пространства

Живеейки във времена на свръхконкуренция, за всеки от нас е ясно как първото впечатление има своето значение! Ето защо, ако искате Вашият офис да бъде представителен и да Ви печели успехи и нови клиенти..

Прочети ощe

Креативни текстури и цветове, персонализират малък апартамент в Тайпе

Последният проект на тайванската компания Studio Oj е този бляскав апартамент в Тайпе. Апартаментът е с три спални и заема малка площ (710 квадратни фута), но за сметка на това е изключително креативен. Експериментирайки с материали и цветове, дизайнерите създават пространства на живот, който нагледно се открояват. 

Прочети ощe

Колекция от графични и модерни „Кroll“ рафтове и маси

Известният архитект и дизайнер Маx Voytenko впечатли по-рано тази година интериорните фенове с неговите Hash библиотечки и сега се завърна с колекцията „Кroll“, която e на път да се превърне в готино модерно графично докосване във всеки интериор.

Прочети ощe

Оптимизиране на пространството в малки кухни

Днес ще Ви покажем един пример за практично оптимизиране на пространството в малко помещение. Когато едно младо семейство с малки деца се обръща към интериорния дизайнер Yuki Miyamoto с молба да обзаведе..

Прочети ощe

Уникална къща със стъклени стени

Проектиран от архитект Andrés Stebelski, този иновативен дом разполага с мозаечно оформление, вариращо между модерни дворове и кубически структурни сегменти. Черната метална рамка поддържа тънък профил, което позволява безпрепятствен изглед към градините и съседните стаи.

Прочети ощe

Изключителен дизайн на смесителни батерии от света на 3D принта

Не можете да твърдите, че сте виждали уникален дизайн на смесителни батерии, преди да сте погледнали тези модернистични визии от света на 3D принта, дело на  DXV от American Standard. Тези шокиращо красиви 3D принт кранове са първите работещи и готови за пазара, принтирани върху метал. Гордо показващи уникален дизайн, тези удивителни смесители преосмислят цялостно начина, по който хората да използват водата. 

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 2

Ако искате да подарите добри грижи на своите дървени мебели, от решаващо значение е да изберете най-подходящите почистващи препарати за тях. При дългогодишна употреба, независимо от редовното и прецизно почистване на прах, върху дървените мебели се формира филм от наслоено замърсяване.

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 1

Днес ще си говорим за правилната подръжка на дървени мебели и настилки. Тази статия предоставя ръководство как да се грижите, полирате и почиствате мебели от дърво. Дървените мебели са красиво допълнение към всеки един дом, и особено когато те са стари и обичани, добрите грижи за тях са от съществено значение.

Прочети ощe
Задай Низходяща Посока
Публикации 31 до 40 (от общо 53)