📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Изключителен дизайн на смесителни батерии от света на 3D принта

Не можете да твърдите, че сте виждали уникален дизайн на смесителни батерии, преди да сте погледнали тези модернистични визии от света на 3D принта, дело на  DXV от American Standard. Тези шокиращо красиви 3D принт кранове са първите работещи и готови за пазара, принтирани върху метал. Гордо показващи уникален дизайн, тези удивителни смесители преосмислят цялостно начина, по който хората да използват водата. 

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 2

Ако искате да подарите добри грижи на своите дървени мебели, от решаващо значение е да изберете най-подходящите почистващи препарати за тях. При дългогодишна употреба, независимо от редовното и прецизно почистване на прах, върху дървените мебели се формира филм от наслоено замърсяване.

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 1

Днес ще си говорим за правилната подръжка на дървени мебели и настилки. Тази статия предоставя ръководство как да се грижите, полирате и почиствате мебели от дърво. Дървените мебели са красиво допълнение към всеки един дом, и особено когато те са стари и обичани, добрите грижи за тях са от съществено значение.

Прочети ощe

7 стилни спални с изобилие от детайли

Вашата спалня е Вашето светилище. Спалното помещение е последното нещо, което виждате, преди да затворите очите си през нощта. Спалнята може да вдъхнови сладки сънища или пък кошмари, ако не сте доволни от дизайна, оформлението или разположението на мебелите в стаята.

Прочети ощe

6 изчистени и семпли жилищни дизайна за комфортен живот

Ако искате да живеете по-комфортен живот, трябва да започнете с удобно пространство. Домовете, поместени тук, със сигурност не са най- богато украсените жилища,  които някога сме виждали. Те използват стилни елементи, които не отиват толкова далеч, за да бъдат наречени минималистични , но и не украсяват пространство безсмислено, претрупвайки го излишно. 

Прочети ощe

MARIONETTE Bar & Dinner / MARIONETTE Club - град София

За нас е удоволствие да Ви представим един от нашите мащабни реализирани проекти - MARIONETTE Bar & Dinner следва идеологията да предостави на своята публика от страната и чужбина всичко, за което тя е жадувала и..

Прочети ощe

22 идеи за обзавеждане на спални

Във връзка с предстоящият летен сезон, известен също така и като сезона на ремонтите, днес сме Ви подготвили 22 идеи за обзавеждане на спални помещения. Без значение дали Ви предстои обзавеждане или просто освежаване, тук определно можете да получите вдъхновение и да откраднете някоя интересна идейка.

Прочети ощe

Луксозен средиземноморски начин на живот в тази прекрасна резиденция в Ибиса

Когато видим домове като Blanco de Ibiza, първото нещо, което минава през ума ни е, че древногръцките богове са знаели точно какво означава живота да е здравословен, подреден и изобилен.

Прочети ощe

Бял минималистичен апартамент в модерен стил

В дизайна, бeлият цвят най-често се разглежда като символ на модерното, високия клас и изтънчеността. Цвят, който предизвиква чувството на чистота и стил. Цвят, който често виждаме попаднал в рамките на елитни списания за интериор и обзавеждане на домове. Тук можете да варирате в различната гама на белия цвят – от мръсно бяло през топлите нюански на слоновата кост до леко студените и сивкави гами, наподобяващи японска хартия. И докато ние асоциациираме  белия цвят със скъпите неща, постигането му на практика ще ви струва най-евтино. 

Прочети ощe

5 минималистични просторни апартамента

Днес сме Ви подготвили малко снимков материал от 5 просторни апартамента в минималистичен стил, от който можете да си подберете идеи и да почерпите вдъхновение. Насладете се!

Прочети ощe
Задай Низходяща Посока
Публикации 41 до 50 (от общо 56)