📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Нестандартни, но полезни съвети за почистване на килими – част 2

Продължаваме темата за необичайните методи за почистване на килими от предишната статия. Като за начало представяме още един начин за премахване на следи от восък

Прочети ощe

Нестандартни, но полезни съвети за почистване на килими – част 1

Когато стане дума за почистване на килими, всички се сещаме за прахосмукачка, метла и за прането, което все отлагаме за следващия месец (ако имаше начин да съвсем да го избегнем...).

Прочети ощe

Как да изберете най-подходящия за Вас матрак?

Искате да подмените своят матрак? Ето няколко съвета как можете да изберете този, които Ви подхожда най-добре.

Прочети ощe

Защо трябва да почистваме дома с еко препарати

Все повече в живота ни навлиза специфично удобство – еко продуктите. Намираме ги сред храната, текстила, офис консумативите. Все по-популярни са и еко препаратите за почистване. 

Прочети ощe

Как да почистите Вашите завеси?

Днес ще си поговорим за това как да почистите, изперете и изсушите по най-правилният начин завесите във Вашия дом. Завесите са едно изключително елегантно допълнение към домовете, но те често остават пренебрегвани.

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 2

Ако искате да подарите добри грижи на своите дървени мебели, от решаващо значение е да изберете най-подходящите почистващи препарати за тях. При дългогодишна употреба, независимо от редовното и прецизно почистване на прах, върху дървените мебели се формира филм от наслоено замърсяване.

Прочети ощe

Как да полираме и почистваме дървени мебели? - Част 1

Днес ще си говорим за правилната подръжка на дървени мебели и настилки. Тази статия предоставя ръководство как да се грижите, полирате и почиствате мебели от дърво. Дървените мебели са красиво допълнение към всеки един дом, и особено когато те са стари и обичани, добрите грижи за тях са от съществено значение.

Прочети ощe