📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Комплексно обзавеждане от DESIGN CORNER


Ние от DESIGN CORNER eжедневно се стараем да покрием по подобаващ начин нуждите на нашите клиенти. Нашата мисия е да помогнем на клиентите да вземат оптималните решения за тяхното обзавеждане, използвайки функционални и качествени мебели. С помощта на нашите партньори имаме възможност да Ви предложим най - добрите за Вашите нужди продукти на пазара, съобразявайки ги с бюджет, вкус и лайфстайл. Нашият индивидуален подход ни позволява да създаваме услуги, които прецизно отговарят на потребностите на клиентите ни.

Професионалисти във всяко отношение.

DESIGN CORNER разполага с екип от висококвалифицирани проектанти, които изготвят индивидуални проекти за обзавеждане, съобразени с желанията и изискванията на нашите клиенти, съвременния начин на живот, както и модните тенденции в интериорния дизайн. Ние предлагаме комплексно и цялостно обзавеждане от първоначална концепция както за физически лица, така и за бизнес клиенти. Услугата включва проектиране и комплексно интериорно обзавеждане на частни жилища, хотели, търговски площи, заведения, ресторанти, офис помещения, аптеки, магазини, обществени сгради, както и поръчки на едро. Предлагаме пълен пакет услуги – замерване на помещения, изготвяне на индивидуални проекти, 3D визуализации, уникални и нестандартни решения за цялостно проектиране на интериор и екстериор, подови настилки, мазилки и облицовки, осветление и светлинни ефекти, помощ при избора на подходяща корпусна и мека мебел, аксесоари, доставка и монтаж на корпусна мебел.

Разнообразие от идеи и интериорни решения.

DESIGN CORNER предлага на своите клиенти оригинални идеи на интериорни дизайери, които са лидери в бранша, високо качество на използваните мебели и професионален монтаж. Богатото разнообразие от материали и цветови гами на нашия асортимент, позволява избор както от класически и ретро стил, така и модни решения. Ние можем да помогнем за оптималното проектиране на мебелите според Вашите нужди, прехвърляйки Вашите идеи от чертожния лист директно във Вашия дом, превръщайки го в сбъдната мечта. Доверете ни се!