📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Ламинат и Паркет по стилове от DESIGN CORNER

 

Ламината и паркета са най-съвременните видове покрития за под, станали особено популярни като удобни и красиви подови настилки. Предпочитани са благодарение на оптималното съотношение между цена и качество. Ламината не изисква циклене, шлифоване, лакиране.  Поради структурата и състава си той не избелява на слънце, устойчив е на изменения на температура, устойчив е на тлеещи цигари, а всяко петно върху него лесно се маха с помощта на ацетон. Друго предимство е факта, че ламинираният паркет може да се поставя върху всякакъв вид подови настилки (балатум, теракот,  мокет, цимент), стига подът да е равен. 

Предимството на естествения паркет пък е че е от естествено дърво. Масивният паркет подлежи на многократно циклене и лакиране, което допринася за възможността за дългогодишно ползване. На практика при нормална експлоатация и поддръжка пода с естествен паркет е вечен. Със съвременните байцове и лакове могат да се постигнат както различни цветове и нюанси, така и различен процент на блясък и мат на масивните паркети. 

Предимство на този вид настилки е лесната им поддръжка, както и бързия и лесен монтаж. Произходът им е екологичен, явяват се прекрасен изолатор и великолепно съхраняват топлината в помещенията. Освен това дървесните шарки внасят и допълнителен уют и топлина в дома Ви. Обаче преди да вземете решение какъв вид да бъде Вашата подова настилка за дадено помещение, е необходимо да определите каква ще бъде степента му на натоварване. Съществуват различни видове подове настилки, с различен клас на износоустойчивост, дебелина на връхния защитнодекоративен слой и степен на устойчивост към различни видове външни въздействия, които реагират различно при износване, петна, избледняване, удари, натоварване, висока температура, химикали, UV лъчи, напукване и надраскване. Това са водещите критерии за оценяване на качеството, но сме наясно, че не на последно място нашите клиенти се интересуват и от чисто визуалните характеристики на подовите настилки. Именно затова сме Ви подготвили и огромно разнообразие от цветове и текстури, които да са в състояние да задоволят и най-нестандартните изисквания.

 

Ламинат и Паркет Modern

 

Ламинат и Паркет Provence

 

Ламинат и Паркет Vintage
Ламинат и Паркет Mediterraneo

 

Ламинат и Паркет Classic

 

Ламинат и Паркет Outlet