📞 0800 20 600

Нямате добавени продукти.

Нямате добавени продукти.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

10

Product was successfully added to your comparison list.

Офис по стилове от DESIGN CORNER

 

Живеейки във времена на свръхконкуренция, за всеки от нас е ясно как първото впечатление има своето значение! Ето защо, ако искате Вашият офис да бъде представителен и да Ви печели успехи и нови клиенти, е необходимо да обърнете нужното внимание на неговото обзавеждане. Ако желаете да повдигнете имиджа на своята фирма, както и производителността и мотивацията на служителите си, добре е да помислете за един цялостен редизайн на работните помещения. 

Доказан факт, е че съществува пряка зависимост между състоянието на работното пространство и личната производителност и мотивация за работа на служителите в дадена фирма. В последните години вече и в България все повече навлиза търсенето на специализирани офис сгради – със съвремен дизайн, интересни архитектурни решения, панорамни асансьори, модерно офис обзавеждане, съвременна техника за комуникация, зони за отдих за персонала и т.н. 

Компактното и добре оборудвано работно място съдейства на служителите да се организират, саморъководят, да контролират своята работа, също така да бъдат и по-креативни и иновативни в своята сфера. Не пренебрегвайте физическата среда за работа. Направете я приятна, свежа, удобна, привлекателна и стимулираща, ако желаете да започнете да генерирате положителни резултати от мотивацията на своите служители. Ние от DESIGN CORNER можем да Ви предложим разнообразие от Офис столове, Бюра, Етажерки, Рафтове и Полици, Помощни масички, Офис шкафове и други.

 

Офис Modern

 

Офис Provence

 

Офис Vintage
Офис Mediterraneo

 

Офис Classic

 

Офис Outlet