За нас

DESIGN CORNER - ИСТОРИЯ, ЦЕЛИ И МИСИЯ НА БРАНДА

DESIGN CORNER e не просто шоурум, а място създадено да провокира. Многообразие от интериорни решения, създаващи красота и уют, вдъхновяваща комбинация от дизайн, цветове и материали, съчетани с перфектна изработка и конкурентни цени. Хармония от красота, изящество и функционалност – това са мебелите на DESIGN CORNER. В своите мебелни салони и електронен магазин брандът представя огромно разнообразие от дизайнерски мебели.
КРАСИВА ИСТОРИЯ, КОЯТО ПИШЕМ ЗАЕДНО

Основан през 2013 година DESIGN CORNER бързо се превръща в еталон за висококачествено обзавеждане и цялостни интериорни решения за дом, офис и градина, които могат да задоволят и най-взискателния вкус. Нашата мисия е да Ви провокираме да откриете Вашия стил, да се вдъхновите от актуалните тенденции, да се заредите с настроение и да вземете със себе си част от емоцията, която ние сме вложили, създавайки DESIGN CORNER. Концепцията на DESIGN CORNER е да представи стилово съчетани зони, създадени като сцена, на която емоцията, фантазията, уютът на дома от вашите представи, излизат на показ.
 
РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СТИЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ.

За любителите на интериорния дизайн, брандът разгръща богата палитра от идеи и разнообразие на мебели, които с яркото си присъствие ще допринасат за уникалната атмосфера във Вашия дом. На обща площ от над 7000 кв.м. шоурумовете в страната предлагат уникални зони предлагащи класически, винтидж и съвременни образци на мека и корпусна мебел. Уютни, удобни, предразполагащи към пълноценен отдих спални. Съвременни, безопасни и изработени от екологично чисти материали, ярки и привлекателни мебели за детска стая. Холови гарнитури, способни да задоволят и най-изискания вкус. Широк асортимент от подови настилки, осветителни тела, интериорен текстил, бани, аксесоари, завеси, килими, тапети и декор с безкрайните им възможности за комбинация.
 
ИНТЕРИОР, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА.

Това далеч не е пълният списък на всичко, което можете да намерите в шоурумите на DESIGN CORNER. При нас можете да откриете мебели, дело на едни от най-престижните марки в сферата на интериорния дизайн и да се запознаете с най-новите решения в обзавеждането, както и актуалните модни тенденции в бранша. При нас може да видите най-изящните образци на водещи производители от Португалия, Китай, Италия, Испания, които са направени по подобие на маркови мебели и аксесоари, и които отстъпват от оригиналите единствено и само по цена.
 
ПРОФИСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА.

В нашите мебелни салони и електронен магазин ние ще Ви изненадаме не само с конкурентни цени, но и с гъвкавата система на допълнителни отстъпки и промоции. Квалифициран екип от професионалисти ще Ви предложи най-подходящите решения за да реализираме заедно мечтите Ви. Опитните ни консултанти са винаги на разположение с изчерпателна информация, полезни съвети и интериорни решения, за да изберете най-подходящите цвят, стил и материя, съчетаващи функционалност и естетика.