Доставки в страната

Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин.
 
 
DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за градовете София и Варна. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите.

 
Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе, Шумен и Стара Загора. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.

 
За всички останали населени места в Страната, доставката се реализира за сметка на клиента. Клиентите могат да изберат куриерската служба, с която да изпратим поръчаните артикули или да поискат най-ниската цена, като в този случай, екипа на DesignCorner ще провери цената на доставката чрез всички спедиторски фирми и ще организира транспорта с фирмата, предлагаща най-ниската цена. 
 
 
ЦЕНООБРАЗУВАНЕ НА СПЕДИТОРСКАТА УСЛУГА:
Цената се определя индивидуално за всяка поръчка, като параметрите, които оказват влияние са  размерите и килограмите на поръчаните артикули, както и населеното място до което ще се реализира доставката.  Ако желаете по-бързо (експресно) доставяне на Вашата поръчка, е възможно изпращане с куриер в рамките на няколко дена за сметка на клиента, като условията се договарят по време на телефонния разговор и при потвърждаването на параметрите на поръчката.