Реализирани проекти

Ресторант Massa Kitchen - град Варна

 

 

"MERAKI" е най-новият ресторант, който пленява Варненци и гостите на града. 
Ресторанта е изцяло в Гръцки стил и е на две нива. От впечатляващата тераса ще се насладите на страхотна панорама към залива на пристанището. Спокойствието на синьото море, впечатляващите залези, гръцката музика, богатото меню, включващо много морски деликатеси и разнообразието на напитки - безалкохолни и алкохолни, ще изградят направят преживяването Ви незабравимо! В "MERAKI" ще Ви пренсем изцяло в атмосферата на красива Гърция, която всички обичаме. Не пропускайте да резервирате маса в най-хитовия летен ресторант във Варна. 


-------------------------------------------------------


MARIONETTE Bar & Dinner / MARIONETTE Club - град София


За нас е удоволствие да Ви представим един от нашите мащабни реализирани проекти - MARIONETTE Bar & Dinner, който следва идеологията да предостави на своята публика от страната и чужбина всичко, за което тя е жадувала и е липсвало под един покрив. Съвкупност от интернационално място за хранене, включващо в себе си кулинарно разнообразие от целия свят в атмосферата на уютна зимна градина, както и Виенски салон, представящ домашно приготвени торти и италиански сладоледи с изглед към приказната японска градина на хотел „Маринела“.

Неизменна част заема и пиано барът MARIONETTE Club, отличаващ се с изключително стилна и модерна визия, който несъмнено ще добави едно ново лице на нощния живот в столицата. 

Провокативни и изискани кулинарни изкушения, включващи ястия от италианската, френската, американската, английската, китайската, немската, испанската, гръцката, японската, мексиканската, тайландската, турската, средиземноморската и вегетарианската кухни.

Всички ястия от нашето меню ще Ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус. Те са домашно приготвени, в изключително професионално оборудвана кухня с уреди от най-висок клас. MARIONETTE Bar & Dinner работи с професионалисти готвачи, сладкари и суши майстори, които ще отговорят напълно на Вашите очаквания и желания.

Очакваме любителите на нощния живот всяка седмица в MARIONETTE Club заедно с най-добрите изпълнители от музикалната сцена. Тематичните събития в комбинация с изключително стилна и модерна визия, ще създадат една от най-открояващите се клубни атмосфери в София.

Световен клас озвучение, внимание към всеки детайл, перфектно обслужване и зашеметяващ интериор са елементите, които ще допринесат за едно незабравимо нощно изживяване.

-------------------------------------------------------

Ресторант Massa Kitchen - град Варна

 Днес ще Ви представим един от нашите реализирани проекти – интернационалният ресторант „Massa Kitchen“, локализиран в Grand mall Варна. Постигайки равновесие в интериора между органичните материали и индустриалните елементи, сме се постарали да отведем клиентите в един прекрасен Vintage свят, където всеки да може да почувства хармонията и спокойствието.

Плановото разпределение на ресторанта включва няколко къта.  В ресторанта сме позиционирали няколко зони извън местата за клиенти – кухня, бар, барбекю, суши бар - всичко пред погледите на клиентите. Един от основните акценти в ресторанта е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес при приготвянето на тяхната храна. Кухнята е оборудвана изцяло с най-модерната италианска техника. Ако сте любители на домашния уют можете да изберете масите като в тосканска кухня. На част от тях са подредени зеленчуците и естествените овкусители, които се използват в готвенето. За по-големите компании сме предвидили отделни сепарета. Красивите дървени мебели се съчетават вълшебно с огромни полилеи от мъниста, правейки още по-екзотично усещането. Ако искате просто да се насладите на уют и вкус, можете да изберете чудесните дървени маси. Отвореният план на залата се допълва от закрита тераса, която прелива от светлина, отрупана със зеленина.

Цялостния интериор е изпълнен с внимание към всеки малък детайл, за постигането на което нашите дизайнери са работили в насока съобразяване на визуалните и експлоатационните качества на всеки интериорен елемент. Предлагаме Ви да се насладите на едно наистина нестандартно заведение, разглеждайки приложения снимков материал по-долу.