Мебели
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Сет помощни масички със златен плот
Продуктов код: 1016800321
Наличност: На склад
558.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
Дължина 45 cm
Ширина 45 cm
Височина 70 cm
ЦВЕТОВЕ Черен, Златен
МАТЕРИАЛ Алуминий
СТИЛОВЕ Модерен
Мобилни масички за сервиране в Кънтри стил. Изработени са от алуминий и имат златен плот. Интересно и оригинално решение за домашен интериор или оформяне на тематични корнери в търговски обекти и мострени зали. Лесно преносими и компактни, удобни за поставяне на напитки или друга декорация - статуетка, ваза, саксия с цветя и др. Масичките могат да се поставят в комбинация с леко застъпване или напълно самостоятелно една от друга. 

Размери: 45/45/70h
Каталожен номер: XET-6627
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Златна помощна маса
150.00 лв. / бр.
Виж повече
Помощна масичка
264.00 лв. / бр.
Виж повече
Помощна маса
180.00 лв. / бр.
Виж повече
ПОМОЩНА МАСА
421.60 лв. / бр.
Виж повече
Сет помощни масички със сив плот
366.00 лв. / бр.
Виж повече
Помощни масички с черен плот
558.00 лв. / бр.
Виж повече
Помощна маса със златен плот
573.00 лв. / бр.
Виж повече
Сет помощни масички с бронзов плот
446.00 лв. / бр.
Виж повече