Мебели
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Градинско обзавеждане
Сет помощни масички със сив плот
Продуктов код: 1016800320
Наличност: На склад
366.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
Дължина 30 cm
Ширина 30 cm
Височина 70 cm
ЦВЕТОВЕ Черен, Сив
МАТЕРИАЛ Алуминий
СТИЛОВЕ Модерен
Мобилни масички за сервиране в Кънтри стил. Изработени са от алуминий и имат сив плот. Интересно и оригинално решение за домашен интериор или оформяне на тематични корнери в търговски обекти и мострени зали за мебели и обзавждане. Лесно преносими и компактни, удобни за поставяне на напитки или друга декорация - статуетка, ваза, саксия с цветя и др. Масичките могат да се поставят като сет с леко застъпване, етажиране или напълно самостоятелно една от друга. 

Размери: 30/30/70h
Каталожен номер: XET-3097
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Помощна маса
922.24 лв. / бр.
Виж повече
Помощна маса
922.24 лв. / бр.
Виж повече
Златна помощна маса
179.00 лв. / бр.
Виж повече
Помощна масичка
316.80 лв. / бр.
Виж повече