Мебели
  • Градинско обзавеждане
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Холна маса
Продуктов код: 0524800015
Наличност: На склад
107.82 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Венге
МАТЕРИАЛ Дърво, Стъкло
Модел – НС5013 
Размери - 120*65

Висока холна маса с изчистен и футористичен вид. Цветът и е венге, а плотът е от стъкло. Масата е подходяща за трапезарии, кухни и холни помещения с модерен интериор. Тази стилна маса ще осигури Вашия комфорт в дома. Елегантният дизайн ще я превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора.
 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Трапезарна маса в тъмно сив мат
947.10 лв. / бр.
Виж повече
Бяла трапезарна маса
3358.08 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарна маса със стъклен плот
748.00 лв. / бр.
Виж повече
Висока холна / трапезарна маса
209.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарна разтегателна  маса
1980.00 лв. / бр.
Виж повече