Мебели
  • Лятна промоция на мебели в Design Corner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Маса за кафе с чекмеджета
Продуктов код: 0524800012
Наличност: На склад
277.50 лв.    120.02 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Сив, Венге
МАТЕРИАЛ Дърво, Стъкло
Продуктов номер: 0524800012
Модел – НС 5080 
Размери - ф100х30
Цвят - Венге + сиво стъкло

Ниска маса за кафе с чекмеджета. Масата има изчистен и футористичен вид. Цветът и е венге, а плотът е от сиво стъкло. Масата е подходяща за холни помещения с модерен и функционален интериор. Тази стилна маса ще осигури Вашия комфорт в дома. Елегантният дизайн ще я превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Модерна кръгла холна маса
450.00 лв.    320.04 лв. / бр.
Виж повече
Модерна холна маса с прозрачно стъкло
475.00 лв.    320.01 лв. / бр.
Виж повече
Модерна холна маса с прозрачно стъкло
250.00 лв. / бр.
Виж повече
Малка помощна маса в модерен стил
335.20 лв.    150.00 лв. / бр.
Виж повече