Мебели
  • Лятна промоция на мебели в Design Corner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Модерен, кожен бар стол
Продуктов код: 0522000032
Наличност: На склад
68.75 лв.    55.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Бял
МАТЕРИАЛ Дърво, Кожа
Продуктов номер: 0522000032
Модел – 6128 
Размери - 704,107 см.височина, 69h. до седалката 
Дамаска - кожа
Цвят - бял

Модерен, висок бар стол в бял цвят. Столът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за стилни трапезарии, кухни, тераси и холни помещения. Отличният му дизайн ще осигури Вашият комфорт по време на хранене или почивка. Модерният стил на този бар стол ще го превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора на дома Ви.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Модерен, кожен бар стол
68.75 лв.    55.00 лв. / бр.
Виж повече
Модерен, кожен бар стол
68.75 лв.    55.00 лв. / бр.
Виж повече