Мебели
  • Лятна промоция на мебели в Design Corner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Модерен, кожен бар стол
Продуктов код: 0526300010
Наличност: На склад
122.50 лв.    92.01 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Кафяв
МАТЕРИАЛ Дърво, Кожа
Продуктов номер: 0526300010
Модел – MH-2055
Размери - L47*D59*110h
Дамаска - РU кожа
Цвят - кафяв

Модерен, висок бар стол в кафяв цвят. Столът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за стилни трапезарии, кухни, тераси и холни помещения. Отличният му дизайн ще осигури Вашият комфорт по време на хранене или почивка. Модерният стил на този бар стол ще го превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора на дома Ви.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Модерен, кожен бар стол
68.75 лв.    55.00 лв. / бр.
Виж повече
Модерен, кожен бар стол
122.50 лв.    98.00 лв. / бр.
Виж повече
Бар стол
185.00 лв. / бр.
Виж повече
Бар стол
354.40 лв. / бр.
Виж повече
Бар стол с изкуствена кожа в цвят тъмно таупе
387.20 лв. / бр.
Виж повече