Мебели
  • Лятна промоция на мебели в Design Corner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Модерен и удобен фотьойл
Продуктов код: 0526300003
Наличност: На склад
100.00 лв.    70.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Кафяв
МАТЕРИАЛ Кожа
Продуктов номер: 0526300003
Модел – MH-202
Цвят - тъмнокафяв
Дамаска - кожа
Размери - 76*69*80

Модерен и удобен фотьойл в тъмнокафяв цвят. Фотьойлът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за холове или бизнес помещения с модерен дизайн. Мек и широк, фотьойлът ще осигури комфорта на всеки. Отлично изчислените му размери, меки подлакътници и прецизна височина позволяват на този фотьойл да се отпочива ефективно.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Модерен и удобен фотьойл
110.00 лв.    88.00 лв. / бр.
Виж повече
Модерен и удобен фотьойл
980.00 лв. / бр.
Виж повече
Фотьойл с капитонирана кожа 
1888.00 лв. / бр.
Виж повече