Мебели
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Трапезарен стол с дамаска с надписи
Продуктов код: 0522000039
Наличност: На склад
93.75 лв.    75.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Бял
МАТЕРИАЛ Дърво
Продуктов номер: 0522000039
Дамаска - JSY-247C-1 с надписи и финиш на крачетатат в черно
Цвят - бял

Трапезарен стол в бял цвят. Тапицерия на стола е с надписи и има финиш на крачетатат в черно. Столът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за стилни трапезарии и холни помещения. Отличният му дизайн ще осигури Вашият комфорт по време на хранене или почивка. Модерният стил на трапезарния стол ще го превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Трапезарен стол с кожа
150.00 лв.    120.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол без подлакътници
185.00 лв. / бр.
Виж повече
ТРАПЕЗЕН СТОЛ БЕЗ ПОДЛАКЪТНИЦИ
485.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол с подлакътници
850.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол с капитониран гръб и плюшена дамаска
238.00 лв. / бр.
Виж повече
Сив кожен стол за трапезария
330.40 лв. / бр.
Виж повече