Мебели
  • Промоция на дивани в DesignCorner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Градинско обзавеждане
Трапезарен стол с капитонирана, плюшена дамаска
Продуктов код: 0522000016
Наличност: На склад
82.12 лв.    65.70 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Лилав
ДАМАСКИ Плюш, Капитониран
МАТЕРИАЛ Дърво
Продуктов номер: 0522000016
Модел – 6056N
Дамаска - капитонирана, плюш 
Цвят - лилав

Трапезарен стол в лилав цвят. Тапицерия на стола е от капитониран плюш.  Столът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за стилни трапезарии и холни помещения. Отличният му дизайн ще осигури Вашият комфорт по време на хранене или почивка. Модерният стил на трапезарния стол ще го превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора.
 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Трапезарен стол в рециклирана кожа
181.50 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол в кадифе
557.92 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол в кафяв цвят
156.20 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол в тъмносива кожа
233.20 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол в светъл цвят
233.20 лв. / бр.
Виж повече