Мебели
  • Лятна промоция на мебели в Design Corner
  • Промоция на холни маси в Design Corner
  • Промоция на дивани в DesignCorner
Трапезарен стол с черна кожена дамаска
Продуктов код: 0522000031
Наличност: На склад
110.00 лв.    88.00 лв. / бр.
Мерна единица бр.
ЦВЕТОВЕ Черен
МАТЕРИАЛ Кожа
Продуктов номер: 0522000031
Модел – 6018B
Материал - кожа
Цвят - черен

Трапезарен стол в черен цвят. Тапицерия на стола - кожа.  Столът има изчистен дизайн и форми и е подходящ за стилни трапезарии и холни помещения. Отличният му дизайн ще осигури Вашият комфорт по време на хранене или почивка. Модерният стил на трапезарния стол ще го превърне във важен акцент в помещението и неизменна част от интериора.

 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Трапезарен стол
122.50 лв.    98.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол
98.75 лв.    79.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол без подлакътници
150.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол без подлакътници
150.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол с рециклирана кожа в бял цвят
142.00 лв. / бр.
Виж повече
Трапезарен стол, изцяло облечен в сива дамаска
187.50 лв.    150.00 лв. / бр.
Виж повече