• Хитови цени за класически двоен аплик
Висящо осветително тяло - модел птица
Продуктов код: 0621000010
Наличност: На склад
1760.00 лв. / бр.
Производител Азия
Мерна единица бр.
Монтаж Таван
Материал Акрил, Метал
Цвят Матирано злато, Бял акрил
Вид консуматив LED
Брой фасунги 6
Висящо осветително тяло - тип полилей в модерен стил, във формата на птица. Изключително изчистен дизайн, изработен от метал в матиран златен цвят и бял акрил.
Размери: диаметър 111см; височина 150см
Каталожен №: MD8113-6 Pendant
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Висящо осветително тяло - модел птица
440.00 лв. / бр.
Виж повече
Висящо осветително тяло - модел птица
1520.00 лв. / бр.
Виж повече