• Хитови цени за класически двоен аплик
Висящо осветително тяло - тип пендел
Продуктов код: 0621000018
Наличност: На склад
400.00 лв. / бр.
Производител Азия
Мерна единица бр.
Монтаж Таван
Материал Метал, Стъкло
Цвят Матирано злато, Бял мат
Вид консуматив LED
Брой фасунги 2
Висящо осветително тяло - тип пендел, в модерен стил, с бели осветителни тръби от матирано стъкло и основа в матирано злато.
Размери: Дължина 64см; Ширина 28см; Височина 170см
Каталожен №: MD8058-2
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Дизайнерски полилей в модерен стил
1560.00 лв. / бр.
Виж повече
Дизайнерски полилей в модерен стил
880.00 лв. / бр.
Виж повече