Гранитогрес ATRIUM KIEL ARENA
Продуктов код: 0317800267
Наличност: На склад
32.00 лв.    15.00 лв. / кв.м.
Производител PAMESA
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 60х60
Цвят Бежово
Произход Испания
Производител PAMESA
Матиран гранитогрес ATRIUM KIEL ARENA на испанската фабрика PAMESA. Предлагаме ви три цвята подови гранитогресни плочки подходящи за комбиниране със сериите за кухня и баня ATRIUM на същата фабрика.
* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес ATRIUM KIEL PERLA
32.00 лв.    12.00 лв. / кв.м.
Виж повече