• Есенни намаления на плочки за баня
Гранитогрес AUTUMN CREMA
Продуктов код: 0336700229
Наличност: На склад
54.90 лв.    29.40 лв. / кв.м.
Производител KERABEN
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 24,8х100
Произход Испания
Матиран гранитогрес от сериите AUTUMN и WOOD66 на испанската фабрика KERABEN. Комбинирахме две серии имитиращи дърво, за да можем да ви предложим разноцветното разнообразие на дървения под, който бихте желали. Качестовото на испанския гранитогрес говори само за себе си. 
* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес AUTUMN TITANIUM NATURAL
58.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес AUTUMN TOSCANA
54.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес WOOD 66 BLANCO
58.80 лв. / кв.м.
Виж повече