Гранитогрес CAZORLA SIENA 50x100
Продуктов код: 0321600591
Наличност: На склад
35.00 лв.    31.50 лв. / кв.м.
Производител STYLNUL
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 50х100
Произход Испания
Производител STYLNUL
Матиран гранитогрес от серия CAZORLA на испанската фабрика STYLNUL. Гранитогресът CAZORLA е подходящ за вътрешни и външни помещения.

*Плочките от серията се предлагат с отстъпка от 10%, която важи само при онлайн покупка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес CAZORLA COTTO 50x100
35.00 лв.    31.50 лв. / кв.м.
Виж повече