• Промо цени на плочки
  • Промо цени
  • Промо цени за испански плочки
Гранитогрес CEPPO DI GRE-R CEMENTO 120x120
Продуктов код: 0323400218
Наличност: На склад
110.00 лв.    55.00 лв. / кв.м.
Производител VIVES
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 120х120
Произход Испания
Производител VIVES
Серия CEPPO DI GRE - големи размери плочки гранитогрес, на испанската фабрика VIVES. Плочките от серията са подходящи за подове, стени, облицовки, вътрешен и външен монтаж.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес CEPPO DI GRE-R GRIS 120x120
110.00 лв.    55.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес NIKOI-R 120x120
110.00 лв.    55.00 лв. / кв.м.
Виж повече