Гранитогрес CHESTER CREAM MODULAR
Продуктов код: 0343400054
Наличност: На склад
55.00 лв.    49.50 лв. / кв.м.
Производител CODICER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 100x100
Произход Испания
Производител CODICER
Модулен гранитогрес от серия CHESTER на испанската фабрика CODICER. Серията е подходяща за баня, всекидневна и други помещения във вашия дом. Плочките от серията са с матирано покритие. Модулният гранитогрес е с размери 100х100 като в един кашон има 1м2 който представлява: 2бр плочки размер 50/50 + 2бр плочки размер 25/50 + 4бр плочки размер 25/25! (Сглобка на модулите е показана на снимката!)
 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес CHESTER BEIGE MODULAR
55.00 лв.    49.50 лв. / кв.м.
Виж повече