Гранитогрес FLEUR DE BOIS BEIGE 22,5x90
Продуктов код: 0310001501
Наличност: На склад
82.30 лв.    52.00 лв. / кв.м.
Производител PIEMME
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 22,5x90
Произход Италия
Производител PIEMME
Матиран гранитогрес имитиращ дърво, от серия FLEUR DE BOIS на италианската фабрика PIEMME. Плочките са подходящи както за всяко помещение във вашия дом, така и за външен монтаж. 

*Промоционалните цени важат за ограничени количеста на склад! 
*Моля проверявайте за наличност, преди да направите вашата поръчка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес FLEUR DE BOIS BEIGE 15x90
82.30 лв.    52.00 лв. / кв.м.
Виж повече