• Испански гранитогрес
Гранитогрес LACOUR AQUA
Продуктов код: 0343400051
Наличност: На склад
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Производител CODICER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 25х25
Произход Испания
Производител CODICER
Матиран декоративен гранитогрес от серия LACOUR на испанската фабрика CODICER 95. Плочките са подходящи за всички помещения във вашия дом. Гранитогресът LACOUR може да бъде монтиран, както на под, така и на стени. 
 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес ARTE DUE
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LACOUR RED
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Виж повече