• Промо цени на плочки
  • Промо цени
  • Промо цени за испански плочки
Гранитогрес LAMBDA CEMENTO 60x60
Продуктов код: 0323400223
Наличност: На склад
55.00 лв.    27.50 лв. / кв.м.
Производител VIVES
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 60х60
Произход Испания
Производител VIVES
Матиран гранитогрес от серия LAMBDA на испанската фабрика VIVES. Плочките от серията са подходящи както за вътрешен, така и за външен монтаж.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес PORTOFINO HUMO 60х60
65.00 лв.    32.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LAMBDA GRIS 60x60
55.00 лв.    27.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LAMBDA BLANCO 60x60
55.00 лв.    27.50 лв. / кв.м.
Виж повече