Гранитогрес LONDON BEIGE
Продуктов код: 0346900003
Наличност: На склад
58.00 лв. / кв.м.
Производител RONDINE
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 13х25
Произход Италия
Производител RONDINE
Матиран гранитогрес LONDON BEIGE на италианската фабрика RONDINE. Подходящ както за вътрешни, така и за външни помещения.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес LONDON FOG
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LONDON SUNSET
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес BRISTOL RED
46.30 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LONDON MULTICOLOR
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече