Гранитогрес Maku Sand Satin
Продуктов код: 039600446
Наличност: На склад
84.30 лв.    60.00 лв. / кв.м.
Производител FAP
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Подови плочки, Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 75х75
Произход Италия
Производител FAP
Матиран гранитогрес от серия MAKU на италианската фабрика FAP. Подовите плочки от тази серия са подходящи за всяко помещение във вашия дом. 
* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес Maku Dark Satin
86.20 лв.    60.00 лв. / кв.м.
Виж повече