Гранитогрес MERBAU DECK WENGUE
Продуктов код: 0321600366
Наличност: Изчерпана наличност
39.20 лв.    25.00 лв. / кв.м.
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 23х120
Произход Испания
Производител STYLNUL
Матиран гранитогрес имитиращ декинг настилка MERBAU DECK WENGUE на испанската дабрика STYLNUL. Подходящ за вътрешен и външен монтаж. 

* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес CANADA BEIGE
36.00 лв.    32.40 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес CANADA WENGE
36.00 лв.    32.40 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес MERBAU DECK CENIZA
40.00 лв.    36.00 лв. / кв.м.
Виж повече