• Испански гранитогрес
Гранитогрес RETRO 05
Продуктов код: 0343400036
Наличност: На склад
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Производител CODICER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Подови плочки, Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 25х25
Произход Испания
Производител CODICER
Матиран гранитогрес RETRO 05 на испанската фабрика CODICER 95. Плочките от серията предлагат възможността да създадете един ретро кът в своята всекидневна или кухня. 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес RETRO 10
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес RETRO 13
78.50 лв.    70.65 лв. / кв.м.
Виж повече