Гранитогрес STONE BEIGE 30х60
Продуктов код: 0321800124
Наличност: На склад
51.00 лв. / кв.м.
Производител SUPERGRES
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 30х60
Произход Италия
Матиран гранитогрес STONE BEIGE 30х60 на италианската фабрика SUPERGRES. Имитира естествен камък, предлага комфорта на нехлъзгащите се покрития, издръжлив е на внезапни промени на температурата и не абсорбира вода. Изключително подходяща за външни помещения - тераси, веранди, алеи и др.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес STONE GREY 30х60
51.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес STONE SILVER 30х30
46.60 лв.    36.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес STONE SILVER 30х60
51.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес STONE IVORY 30х30
46.60 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес STONE BEIGE 30х30
46.60 лв. / кв.м.
Виж повече