• Испански гранитогрес
Гранитогрес TIBET BEIGE
Продуктов код: 0343400030
Наличност: На склад
57.00 лв.    51.30 лв. / кв.м.
Производител CODICER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки, Подови плочки, Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 33х66
Произход Испания
Производител CODICER
Матиран гранитогрес TIBET BEIGE в бежов цвят на испанската фабрика CODICER 95. Серията е подходяща за баня, всекидневна и други помещения във вашия дом, като плочките могат да бъдат използване както за под, така и за стена. 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес TIBET SILVER
57.00 лв.    51.30 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес TIBET GREY
57.00 лв.    51.30 лв. / кв.м.
Виж повече