Гранитогрес TUSCANY MONTALCINO
Продуктов код: 0346900047
Наличност: На склад
41.60 лв. / кв.м.
Производител RONDINE
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Гранитогрес
Покритие Матирано
Размери 20,3х40,6
Произход Италия
Матиран гранитогрес имитиращ тухла от серия TUSCANY на италианската фабрика RONDINE. Серията комбинира модерните удобства на гранитогресните покрития с класическият "тухлен" стил на флорентинските търговски помещения от 14-ти век.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Гранитогрес LONDON FOG
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LONDON BEIGE
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LONDON SUNSET
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес LONDON MULTICOLOR
58.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес TUSCANY SAN GIMIGNANO
41.60 лв. / кв.м.
Виж повече
Гранитогрес TUSCANY PIENZA
41.60 лв. / кв.м.
Виж повече