Стенни плочки STYLE ANUBIS ANTHRACITE
Продуктов код: 033800078
Наличност: На склад
26.50 лв. / кв.м.
Производител BALDOCER
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Полирано
Размери 31,6х63,2
Произход Испания
Полирани стенни плочки за баня STYLE ANUBIS ANTHRACITE на испанската фабрика BALDOCER. Предлагаме ви няколко цветови нюанса на плочки за баня имитиращи мрамор на един от традиционните испански производители на плочки BALDOCER.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Подови плочки ANUBIS ANTHRACITE
25.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Подови плочки ANUBIS BROWN
25.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Подови плочки ANUBIS IVORY
25.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки STYLE ANUBIS BROWN
26.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ANUBIS ANTHRACITE
24.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ANUBIS SILVER
24.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ANUBIS BROWN
24.50 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ANUBIS IVORY
24.50 лв. / кв.м.
Виж повече