Стенни плочки DUCADO BEIGE
Продуктов код: 038600089
Наличност: На склад
29.80 лв. / кв.м.
Производител EMIGRES
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Матирано
Размери 20х60
Произход Испания
Матирани стенни плочки за баня DUCADO BEIGE на испанската фабрика EMIGRES. Плочките са подходящи и за всекидневна и кухня. 
 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Стенни плочки BOLZANO GRIS
29.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки DUCADO GRIS
29.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ODESSA BLANCO
29.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки BOLZANO BEIGE
29.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки ODESSA BEIGE
29.80 лв. / кв.м.
Виж повече