Стенни плочки FONTANA WHITE SHINE
Продуктов код: 0310001460
Наличност: На склад
47.00 лв.    42.30 лв. / кв.м.
Производител ARGENTA
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Полирано
Размери 30х90
Произход Испания
Производител ARGENTA
Полирани стенни плочки за баня FONTANA WHITE SHINE на испанската фабрика ARGENTA. Предлагаме ви едно изключително предложение за класическата бяла баня с плочките от серия FONTANA, имитиращи бял мрамор.

*Плочките от серията се предлагат с отстъпка от 10%, която важи само при онлайн покупка!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Подови плочки FONTANA WHITE MATT
41.00 лв.    36.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки FONTANA EXEDRA WHITE MAT
51.00 лв.    45.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки FONTANA EXEDRA WHITE SHINE
51.00 лв.    45.90 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки FONTANA WHITE MATT
47.00 лв.    42.30 лв. / кв.м.
Виж повече