Стенни плочки MARSA CREAM MATT
Продуктов код: 0310001465
Наличност: На склад
39.20 лв. / кв.м.
Производител ARGENTA
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Матирано
Размери 30х90
Произход Испания
Матирани стенни плочки за баня MARSA CREAM MATT на испанската фабрика ARGENTA. Подходящото решение за вашата бежова баня или всекидневна. 
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Подови плочки MARSA CREAM MATT
35.30 лв. / кв.м.
Виж повече