Стенни плочки VERONA NEGRO
Продуктов код: 0336400556
Наличност: На склад
29.40 лв.    15.00 лв. / кв.м.
Производител MAINZU
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки
Покритие Полирано
Размери 20х20
Произход Испания
Полирани стенни плочки за баня от серия VERONA на испанската фабрика MAINZU. Предлагаме ви една от декоративните серии плочки на испанския производител, подходящи както за баня, така и за кухня и други помещения във вашия дом. Към серията се предлагат и декоративни подови плочки. 
* Промоционалните цени важат само за наличните количества на склад.
   Моля проверете за наличност, преди да направите поръчка!
* Промоционалните цени важат само при продажба на основни плочки със стенни декори!
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Добрич, Плевен, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Подови декори VERONA PAVIMENTO
50.20 лв.    29.40 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни декори DÉCOR VERONA
50.20 лв.    29.40 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни декори DÉCOR ERBE
50.20 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни декори DÉCOR LAMBERTI
50.20 лв.    25.00 лв. / кв.м.
Виж повече