• Испански гранитогрес
Стенни плочки WALL ART TAUPE
Продуктов код: 0346900038
Наличност: На склад
51.00 лв. / кв.м.
Производител RONDINE
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки, Облицовъчни плочки
Покритие Матирано
Размери 15х61
Произход Италия
Производител RONDINE
Матирани стенни 3D плочки от серия WALL ART на италианската фабрика RONDINE. Плочките от серията имитират дървени кубчета, комбинирани в 3Д ефект.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Стенни плочки WALL ART SAND
51.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни плочки WALL ART ICE
51.00 лв. / кв.м.
Виж повече