Стенни/Подови декори COLONIAL ART FERRO
Продуктов код: 0336400627
Наличност: На склад
56.90 лв. / кв.м.
Производител MAINZU
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки, Подови плочки, Декори
Покритие Матирано
Размери 20х20
Произход Испания
Матирани декори от серия COLONIAL на испанската фабрика MAINZU. Предлагаме ви серия декоративни плочки в бежови нюанси и разнообразни декори във винтидж стил. Плочките са подходящи както за под, така и за стени.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Стенни/Подови плочки COLONIAL MANGО
29.40 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни/Подови декори COLONIAL ART GRILLE
58.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни/Подови декори COLONIAL ART PASTIME
58.80 лв. / кв.м.
Виж повече
Подови декори PAVIMENTO ORLEANS
50.20 лв. / кв.м.
Виж повече