Стенни/Подови декори FORLI TEANO
Продуктов код: 0336400723
Наличност: На склад
50.20 лв. / кв.м.
Производител MAINZU
Мерна единица кв.м.
Видове плочки Стенни плочки, Подови плочки, Декори
Покритие Матирано
Размери 20х20
Произход Испания
Матирани декори от серия FORLI на испанската фабрика MAIZNU. Едно прекрасно предложение за тези, които предпочитат светлите помещения в комбинация с леки, ненатрапчиви декоративни елементи. Плочките от серията са подходящи както за под, така и за стена.
Всички закупени артикули от www.designcorner.bg се доставят в срок до един месец от момента на направеното плащане и потвърждаването на поръчката от представител / администратор / на електронния магазин. 

DesignCorner осигурява безплатна доставка с фирмен транспорт до адрес на клиента или до шоурум на DesignCorner за следните градове: София, Варна, Бургас, Пловдив. При заявка на безплатна доставка до Ваш адрес или шоурум, ще получите телефонно обаждане когато поръчаната от Вас стока е във Вашия град, за да се уточни кога и как желаете да я получите. 

Безплатна доставка може да бъде осигурена до шоурум и за градовете:  Шумен, Велико Търново, Русе, Стара Загора и Перник. След като закупените от Вас артикули пристигнат в шоурума, Вие ще получите телефонно обаждане от колегите ни. Транспортирането на поръчаните стоки и артикули от шоурима до Вашия адрес се осъществява с транспорт и за сметка на клиента.
Направи запитване
Още продукти
Стенни/Подови декори FORLI SFORZA
50.20 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни/Подови декори FORLI VISCONTI
50.20 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни/Подови плочки FORLI CREAM
48.00 лв. / кв.м.
Виж повече
Стенни/Подови плочки FORLI WHITE
48.00 лв. / кв.м.
Виж повече